Du-te înapoi
Șase modalități de a găsi un loc de muncă în străinătate în 2020

Șase modalități de a găsi un loc de muncă în străinătate în 2020

Ești în căutarea unei oportunități pentru a începe totul de la zero? Dorești o experiență nouă sau o provocare? Ei bine, în cazul în care te-ai plictisit să vezi aceleași lucruri sau să te angajezi în aceleași activități în fiecare zi, atunci acest articol este pentru tine. Acum, ritmul în care oamenii caută joburi în străinătate se intensifică și este mai popular decât era acum câțiva ani. Acum câțiva ani, când am absolvit universitatea, voiam să călătoresc în străinătate. Știam că nu vreau un loc de munca în țară. Întotdeauna am visat să călătoresc. Imediat după absolvire, am început să caut oportunități în străinătate. Din fericire pentru mine, după ce am depus câteva aplicații, am primit în sfârșit o ofertă în Irlanda pentru o firmă agricolă de top. Este al cincilea an de muncă în Irlanda și îmi place fiecare parte a experienței. De când sunt aici, am întâlnit mulți oameni care, au făcut aceeași alegere, lăsându-și propriile țări pentru a găsi joburi în alte țări. Deși personalitatea, pasiunea, experiența, interesul și abilitățile noastre diferă, împărtășim aceeași poveste.

Găsirea unui job în străinătate este acum mai ușoară decât era acum 5 ani, când trebuia să caut mult și să mă înscriu în diferite comunități pentru a găsi oportunități. Da, au existat oportunități, dar le-am găsit greu. Acum, experiența este diferită. Pe Zutzu poți accesa cu ușurință o serie de oportunități de joburi în întreaga Europă. Acesta facilitează analiza dintr-o privire a joburilor specifice abilităților și nivelului de competență. Au trecut zilele când trebuie să deschizi mai mult de o sută de file pe computer înainte de a putea găsi jobul dorit. Site-ul este ușor de utilizat, ceea ce facilitează navigarea fără stres printre oportunitățile din diferite țări. Nu există niciun obstacol lingvistic, este deschis tuturor, iar înregistrarea este simplă și gratuită.


Urmează pașii următori pentru a spori șansele de a găsi un loc de muncă în străinătate

Înțelege ghidul de recrutare din țara în care dorești să lucrezi:

Înainte de a solicita un loc de muncă, trebuie să știi aceasta: ghidurile privind recrutarea din țara ta diferă de cele din alte țări. Concepe CV-ul la standardul țării căreia te adresezi. Ar trebui să conțină toate informațiile și detaliile pe care potențialul angajator ar dori să le vadă. Asigură-te că adresezi scrisoarea de intenție către persoana sau biroul potrivit și să știi ce așteaptă viitorul angajator în timpul interviului. Când aplici pentru un job pe platforma de recrutare internațională Zutzu, odată ce încarci CV-ul, experții în resurse umane(HR) îl evaluează pentru a vedea dacă acesta îndeplinește standardele țării sau organizației căreia te adresezi. Zutzu se asigură că acesta este optimizat și suficient de atractiv pentru a obține slujba care ai dorit-o în țara la care ai visat.

Caută locuri de muncă care oferă pachet de relocare:

În primul rând, economisește pentru relocare dacă dorești să te muți în străinătate. În cazul în care cauți beneficii suplimentare, mulți angajatori oferă un pachet de relocare pentru cei care obțin locurile de muncă. Pachetul este însoțit, de exemplu, de cazare și alte bonusuri, ceea ce facilitează mutarea în noua țară. Zutzu include detalii despre cerințele jobului și salariul aferent ofertelor de muncă care sunt listate pe platformă. În timpul interviului, simte-te liber să întrebi despre beneficiile care vin cu locul de muncă.

Alegerea în ceea ce privește locația este importantă:

Înțelege de ce ai nevoie de un job în străinătate. Indiferent de motivație, alege o țară care să satisfacă scopul sau nevoile. Să știi unde aptitudinile tale sunt relevante. Alege o țară sau un oraș care poate susține stilul tău de viață. Asigură-te că efectuezi cercetări adecvate cu privire la această țară înainte de a pleca. Zutzu oferă oportunități de angajare în diverse domenii profesionale, în mai multe țări. După ce alegi o țară, te poți înscrie pe Zutzu pentru a te conecta cu potențialii angajatori. Platforma oferă oportunități de angajare de cea mai bună calitate, cu notificări instantanee și te conectează cu cei mai importanți angajatori.

Explorează oportunitatea unui transfer:

Dacă lucrezi pentru o companie cu o prezență uriașă în lume, aceasta poate fi calea către îndeplinirea visului de a lucra în străinătate. Află dacă există oportunități de angajare sau locuri de muncă vacante în orașele din afara țării tale. Deoarece înțelegi slujba și ai aptitudinile necesare, aceasta facilitează acomodarea atunci când ajungi într-o nouă țară.

Conectează-te cu persoane:

Rețelele de socializare au facilitat oamenilor din întreaga lume interacțiunea și conectarea. Asigură-te că aparții unei comunități de profesioniști din domeniul tău de activitate. Când aparții unei comunități, devine mai ușor să descoperi oportunități din afara țării prin workshop-uri și târguri de joburi. De asemenea, poți optimiza conturile de pe rețelele de socializare utilizând cuvinte cheie relevante pentru oportunitățile de angajare.

Ia în considerare oportunitățile de angajare într-un sector diferit:

Poți lua în considerare oportunități din afara locului de muncă actual. Un mod în care poți călătorii într-o țară nouă, este prin încercarea de a găsi noi oportunități. Dacă ai aptitudinile și competența de a ocupa un nou job, poți încerca. Zutzu oferă oportunități de angajare în multe domenii profesionale. Dacă ai în vedere oportunități dintr-un sector diferit, site-ul pune la dispoziție oferte nelimitate de joburi din care poți alege.

Găsirea unui loc de muncă în străinătate este mai ușoară cu platforma de recrutare internațională Zutzu.

Care este primul tău pas către viitor?

Dacă urmezi sfaturile de mai sus, acestea vor face mai ușoară găsirea unui loc de muncă în străinătate. Important este să începi de undeva. O modalitate de a îmbunătății oportunitățile de a obține acest job dorit în țara la care ai visat este să studiezi limba locală. Chiar dacă încă nu ești sigur cum și unde poți găsi un loc de muncă în țara în care dorești să te muți, aceasta va fi o motivație pentru a pune lucrurile în mișcare și, de asemenea, să-i arate potențialului angajator că ești serios în legătură cu oportunitatea locului de muncă. Gândește-te, de asemenea, la abilitățile tale soft și la modul de îmbunătățire ale acestora în timp ce cauți un loc de muncă. Care este părerea ta cu privire la pașii enumerați mai sus și ce poți face astăzi pentru ca visul tău să devină realitate?


Job Search Zutzu Team ZUTZU

8 Cu luni în urmă

Comments

Agnieszka / Ksiegowy/księgowa

Agnieszka / Ksiegowy/księgowa 8 Cu luni în urmă

Semnalare abuz

Najważniejsze jest wykonanie pierwszego kroku!

profile picture

Adaugă comentariu

profile picture
Du-te înapoi

Distribuie acest articol

Abonează-te la newsletter-ul Zutzu pentru a primi articole utile din industrie și multe altele
Abonează-te acum

Căutari recente

Vizualizări recente