Du-te înapoi
4 moduri de a optimiza căutarea unui job în străinătate

4 moduri de a optimiza căutarea unui job în străinătate


Probabil ai căutat locuri de muncă în străinătate fără un succes vizibil și acum ai renunțat la speranța de a găsi un loc de muncă în străinătate. Poate că ești în căutarea unui loc de muncă în țara ta sau cauți locuri de muncă pentru emigranți în Europa. Dacă nu ai găsit încă locul de muncă dorit, poate ai căutat într-un mod care nu-ți sporește perspectivele. În acest articol, vom oferi sfaturi cu privire la modul în care poți să-ți lărgești perspectivele în timp ce cauți locuri de muncă în străinătate.

Ca să fiu sincer, nu există nicio regulă fixă și rapidă în căutarea unui loc de muncă, în special în străinătate. Ce funcționează pentru o persoană ar putea să nu funcționeze pentru alta. Deci, este important să știi ce canal funcționează pentru tine și cum să îl exploatezi la maximum. Prin urmare, indiferent dacă ești proaspăt absolvent și cauți prima slujbă sau te gândești la schimbarea carierei sau pur și simplu ești blocat în activitatea curentă și ai nevoie de noi provocări, atunci canalele următoare te pot ajuta să optimizezi căutarea locului de muncă.


Resurse pentru căutarea cu succes a unui job în străinătate

Platformele de recrutare

Așa cum am menționat în postarea noastră anterioară, platformele de recrutare reprezintă una dintre principalele modalități de a obține un job perfect în străinătate și pot fi o modalitate grozavă de a începe căutarea unui loc de muncă. Platformele de recrutare generează potriviri perfecte și pot ajuta angajatorii din străinătate să te găsească rapid. Prin încărcarea CV-ului și crearea unui profil, o platformă de recrutare precum Zutzu poate ajuta agențiile de recrutare și angajatorii să-ți cunoască punctele slabe și pe cele forte și să-ți atribuie rapid o funcție în organizația lor. Angajatorii, utilizând serviciile platformei de recrutare, te vor contacta pur și simplu dacă își dau seama că ești chiar candidatul potrivit de care au nevoie. Pe lângă faptul că te conectează cu organizații respectabile, o platformă de recrutare precum Zutzu oferă caracteristici foarte importante, cum ar fi alerte de joburi și postări pe blog despre carieră care te vor ajuta în căutarea locului de muncă. Trimițând direct în adresa de email locuri de muncă filtrate după industriile de care ai putea fi interesat, acestea alerte îți înjumătățesc munca, lăsându-ți timp suficient pentru a te concentra să răspunzi la aceste oferte și să-ți construiești portofoliul.

Agenții de recrutare

Agențiile de recrutare reprezintă o altă modalitate de a găsi locuri de muncă. Se știe că aceste agenții lucrează în strânsă legătură cu angajatorii pentru a găsi candidații potriviți pentru organizația lor. Cu toate acestea, nu trebuie să te bazezi excesiv pe aceste agenții, deoarece de cele mai multe ori, au prea multe CV-uri pe masă pentru a garanta un interviu. Pentru a folosi la maximum agențiile de recrutare, este recomandabil să-ți stabilești legături cu cât de multe poți, mai ales cu cei care recrutează profesioniști în domeniul tău. Astfel, șansele de a obține un loc de muncă sunt amplificate.

Site-uri de socializare de resurse

Site-urile de socializare pentru specialiști, precum LinkedIn, sunt, de asemenea, o modalitate de optimizare a căutării unui job în străinătate. Site-urile de socializare nu au devenit doar un loc de conectare cu angajatorii și cu alți profesioniști, au devenit și un loc în care poți găsi conținuturi valoroase care să te ajute în căutarea unui loc de muncă.

Contactează direct companiile

Este era rețelelor de socializare, și astfel, există multe canale prin care poți contacta compania de vis pentru a întreba despre locurile de muncă disponibile în timp ce stai în confortul casei tale. Mulți dintre cei care caută un loc de muncă profită de aceste canale pentru a contacta direct companiile, astfel încât să nu fi lăsați în urmă. Nu există nici un motiv pentru care să nu poți contacta unitatea de resurse umane a companiei de vis și să întrebi dacă există locuri de muncă disponibile pentru cineva cu abilitățile tale.

Căutarea unui job în străinătate poate dura mult dacă nu știi de unde să începi.

Care este treaba?

În cele din urmă, indiferent de calea pe care decizi să mergi (nimeni nu spune că nu poți să le încerci pe toate), oferă ce ai mai bun și curând vei avea oferte de la companii respectabile care te vor contacta. Este, de asemenea, bine să utilizezi canale care sunt relevante pentru cariera ta. Cu toate acestea, deși există multe canale disponibile pentru a te ajuta în căutarea locului de muncă, o platformă precum Zutzu este proiectată să grăbească întregul proces. Cu Zutzu, ți se asigură legături cu mai multe companii respectabile care doresc să utilizeze setul tău de aptitudini.

Ce canale au fost cele mai avantajoase pentru tine atunci când ai căutat un job în străinătate? Împărtășește gândurile cu privire la acest subiect cu comunitatea Zutzu.


Job Search Zutzu Team ZUTZU

8 Cu luni în urmă

Comments

Agnieszka / Ksiegowy/księgowa

Agnieszka / Ksiegowy/księgowa 8 Cu luni în urmă

Semnalare abuz

Zdecydowanie najlepsze oferty udało mi się znaleźć na Zutzu.pl, a także śledząc ich Facebooka!

profile picture

Adaugă comentariu

profile picture
Du-te înapoi

Distribuie acest articol

Abonează-te la newsletter-ul Zutzu pentru a primi articole utile din industrie și multe altele
Abonează-te acum

Căutari recente

Vizualizări recente